Detectoare de metale premium – gama Sartorius

Detector metale MDB

Detector de metale cu o constructie robusta, ideal pentru industria lemnului, extractoare, cauciuc, tutun etc. Combinat cu o unitate electronica MDB-5E sau MDB-8E si construit in Germania de catre Sartorius Aachen reprezinta solutia ideala pentru detectarea contaminantilor metalici ferosi si neferosi de dimensiuni mici, medii si mari.

 

Click aici pentru mai multe detalii!

Detector metale MDE

Detectorul de metale MDE reprezinta solutia ideala pentru detectia contaminantilor din industrii foarte pretentioase cum ar fi cea alimentara, farmaceutica etc. Prezentand un raport calitate-pret ideal, detectorul de metale construit de Sartorius reprezinta raspunsul in cazul afacerii dumneavoastra.

Click aici pentru mai multe detalii!

Detector metale MDP

Detectoare de metale de calitate premium, sistemele MDP reprezinta detectoarele de metale premium construite de catre Sartorius pentru a satisface cerintele celor mai exigenti clienti. Se folosesc de asemenea atat in idustria alimentara cat si in cazul altor industrii in care cerintele sunt pe masura.

Click aici pentru mai multe detalii!

Detector metale Vistus

Reprezentand cel mai bun detector de metale existent pe piata la ora actuala, detectorul Vistus este un sistem state-of-the-art construit de catre Sartorius. Atunci cand calitatea primeaza, solutia este indotdeauna un detector de metale Vistus.

Click aici pentru mai multe detalii!

Detector metale – Observer

Detector de metale pentru produsele in folie de aluminiu, detectorul Observer reprezinta solutia ideala atunci cand contaminantii ferosi se gasesc in recipiente care contin deja metale (aluminiu etc.) si pe care detectoarele de metale conventionale nu ar reusi sa ii detecteze. Functionand pe baza magnetizarii contaminantilor, detectorul de metale Observer poate detecta cei mai mici contaminanti vizibili cu ochiul liber.

Click aici pentru mai multe detalii!

Detector metale + verificator greutate Cosynus

Combinatia dintre verificatorul de greutate si detectorul de metale reprezinta o solutie compacta si ideala pentru verificarea totala a produselor preambalate. Folosita de toate marile companii din industria alimentara, aceasta solutie este una ideala atat din punct de vedere al spatiului utilizat cat si al bugetului folosit.

Click aici pentru mai multe detalii!

Din gama produselor Sartorius se pot oferi si alte configuratii pretabile liniei dumneavoastra de productie:

-detector de metale pe suport circular – pentru materialele transportate pe sistem cilindric fie pompate (ciocolata, creme, paste etc.) fie prin cadere libera, sistemele noastre se pot adapta in orice instalatie

-detector metale in sisteme de umplere (mezeluri etc.)-

Detectoare de metale in industria farmaceutica

Detectoarele de metale pentru industria farmaceutica respecta toate standardele cerute de cele mai inalte criterii de performanta.

Mai multe detalii aici!

Daca linia dumneavoastra de productie necesita un sistem mai complex de detectie, nu ezitati sa consultati personalul nostru. Vom fi mai mult decat bucurosi sa va oferim solutia potrivita afacerii dumneavoastra.

 

Detectoare metale MDR

Detectoarele de metale MDR reprezinta calitate la preturi rezonabile, fiind produse in UE de catre o companie de familie. Aceste detectoare de adreseaza companiilor pentru care “standardul” este mai greu de indeplinit, solutiile perfect customizabile oferite de MDR potrivindu-se perfect. Va invitam sa rasfoiti cele doua cataloage de mai jos.

Catalogul complet MDR Food+Farma

Catalogul complet MDR Industrial

Gama detectoarelor SinBon

Reprezentand solutia cu raportul calitate-pret imbatabil, detectoarele SinBon beneficiaza de tehnologie japoneza de varf. Daca bugetul reprezinta o problema pentru dumneavoastra, detectoarele de metale SinBon sunt raspunsul cautarilor dumneavoastra.

Detector metale – materiale in cadere

 

 

Detectoare metale – industria farmaceutica

 

 

Detectoare de metale pentru industria textila

Detectoare de metale marca Oshima!

Calitate japoneza la preturi imbatabile!

ON-V620C

Nivel detectie: 1.0 mm

ON-V720C

Nivel detectie 0.8 mm